Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10

Onze diensten

apk

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie van uw auto of leaseauto kunt u bij Bijker terecht. Verzekerd van optimale veiligheid. Zorgeloos rijden is ons streven.

apk

APK

Goedkope APK en geen extra kosten. Bijker kan op zeer efficiënte wijze een APK-keuring voor u uitvoeren voor slechts €19,95.

apk

Airco service

Bij Bijker kunt u terecht voor een aircocheck, -reiniging en -service. Goed onderhoud zorgt voor maximaal profijt van uw airconditioning.

apk

Banden en uitlijnen

Van de juiste bandenspanning tot een correcte uitlijning van het onderstel. Bij Bijker kunt u zonder afspraak terecht voor een banden-check.

apk

Autoverzekering

Met een BOVAG Autoverzekering zorgen wij er voor dat bij schade de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. Kijk hier naar de mogelijkheden.

apk

Lease

Bijker heeft het certificaat 'Leaseprof Servicecentre' en hiermee toegang tot het onderhoudssyteem van vrijwel alle leasemaatschappijen. 

apk

Schokdempers

Een goede werking van de schokdempers is van groot belang voor de veiligheid op de weg. Als het om schokbrekers gaat, moet u bij Bijker zijn.

apk

Winterbanden

Om u onder barre weersomstandigheden toch zo veilig mogelijk in het verkeer te begeven, raden wij u het gebruik van winterbanden aan.

Bijker beeldmerk
Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
sellingpoints eigenreparatie Eigen reparatie
sellingpoints eigenreparatie Erkende APK service
sellingpoints eigenreparatie Erkend duurzaam
sellingpoints eigenreparatie 4 fleet