Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
apk

Onderhoud en reparatie

De huidige generatie auto's wil niet gewoon onderhoud, maar heeft behoefte aan haar eigen specifieke service.  Afhankelijk van afgelegde kilometers en verstreken periode schrijft de fabrikant voor wat er dient te gebeuren. Vaak zelfs berekent uw auto zelf wel wanneer er weer een bezoek aan onze werkplaats noodzakelijk is. Automobielbedrijf Bijker in Meppel bepaalt in overleg met u wat er gaat gebeuren en wat daarvan de kosten zijn.

Voor het onderhoud en bij de reparatie van uw auto maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen die voldoen aan de door de fabrikant voorgeschreven kwaliteit. Alleen op deze manier bent u verzekerd van een optimale veiligheid tijdens het rijden in uw auto.

Zorgeloos rijden is ons streven. 

Snelservice

Meldt uw auto dat zij weer verse olie wil of komt het even niet uit om regulier onderhoud uit te voeren, maar uw auto moet toch dringend een check en nieuwe olie: maak dan gebruik van onze snelservice.

Mail of SMS dat u onderweg bent. Zodra u arriveert nemen wij uw auto in service. Ondertussen neemt u een kop koffie of fietst even de stad in.

Snelservice als het even nodig is of even niet anders kan.

Bijker beeldmerk
Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
sellingpoints eigenreparatie Eigen reparatie
sellingpoints eigenreparatie Erkende APK service
sellingpoints eigenreparatie Erkend duurzaam
sellingpoints eigenreparatie 4 fleet