Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
apk

Onderhoud van uw airco

Een goed klimaat zorgt niet alleen voor comfort maar is ook een belangrijke voorwaarde om fit te blijven achter het stuur. Voor een blijvende goede werking van uw airconditioning is onderhoud noodzakelijk.

Airco check

Tijdens de airco-check controleren wij de werking van de airconditioning. Normaal voeren wij deze check uit in combinatie met het regulier onderhoud van uw auto. Is dit alweer te lang geleden? Bijker voert de gratis airco-check graag voor u uit. Hierbij controleren we de werking van het systeem en geven u advies wat verder te doen. Overigens is dit een goed moment voor het vervangen van het anti-pollenfilter.

Airco reiniging

Als gevolg van de constructie van de airco ontstaat er een mogelijkheid voor groei van bacteriën. Een airco-reiniging vertraagt de aangroei van deze bacteriën en voorkomt een onaangename lucht in uw auto. Ons advies is deze reiniging te combineren met het onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto voorzien van een nieuw schoon interieurfilter, een ideaal moment voor het reinigen.

Airco service

Wist u dat ook van een airconditioning in goede conditie altijd een geringe hoeveelheid koudemiddel verloren gaat? Gemiddeld ruim 8% per jaar. Door iedere 2 jaar een Airco Servicebeurt uit  te laten voeren blijft de werking optimaal en voorkomt u onnodige reparaties.

Tijdens een Airco-Servicebeurt recyclen wij het nog aanwezige koudemiddel. Daarna controleren we dat het systeem dicht is. Tenslotte vullen we de airconditioning opnieuw met de voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel en olie.

Goed onderhoud zorgt voor maximaal profijt van uw airconditioning.

Bijker beeldmerk
Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
sellingpoints eigenreparatie Eigen reparatie
sellingpoints eigenreparatie Erkende APK service
sellingpoints eigenreparatie Erkend duurzaam
sellingpoints eigenreparatie 4 fleet