Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
apk

Certificering

BOVAG

Bovag certificeringBOVAG is een begrip in autoland. Alle processen die zich afspelen in het autobedrijf zijn binnen deze organisatie bekend. Het is dan ook een vertrouwd gevoel hierbij aangesloten te zijn. Het BOVAG-schild geeft aan dat u zaken doet met een bedrijf dat serieus werk maakt van uw opdracht. Het BOVAG-keurmerk staat voor garantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn daarom ook trots op onze BOVAG-certificering. Op al onze leveringen zijn de BOVAG-voorwaarden van toepassing.

DiagnoseXpert

Bijker diagnosepertOnlangs is Bijker gecertificeerd als DiagnoseXpert. DiagnoseXpert is een landelijk samenwerkings verband van automobielbedrijven die gespecialiseerd zijn in de nieuwste technieken op het gebied van diagnose.

Het kennisnetwerk dat wordt gevormd door de deelnemende autobedrijven; binnen DiagnoseXperts wordt ingezet om u – als automobilist – zo goed mogelijk van dienst te zijn. De trends in autotechniek volgen elkaar in rap tempo op. Het is voor autobedrijven belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Door samen te werken binnen DiagnoseXpert is er direct contact met de fabrikanten en beschikken wij over de nieuwste kennis en informatie.

Checkstar

Bijker Checkstar certificeringDe kernwaarden van de Checkstar formule zijn: professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid en service. Deze begrippen sluiten naadloos aan bij wat wij u bieden. De formule is de op een na grootste van Europa en wordt gesteund door Magneti Marelli. Zoals wellicht bekend is Magneti Marelli een belangrijke fabrikant van onderdelen bestemd voor eerste montage. De extra kennis die door de inbreng van Magneti Marelli beschikbaar is wordt ingezet bij onderhoud, reparatie en de keuze van onderdelen. Alleen originele of daaraan gelijkwaardige onderdelen worden gebruikt.

 

LeaseProf Service Centers

Bijker LeaseProf certificeringBijker automobielbedrijf is Leaseprof gecertificeerd, wij zijn ook wel een erkend LeaseProf Service Center. Wij mogen onderhoud uitvoeren voor uw lease auto. Om voor de zakelijke rijder hoogwaardige dienstverlening te mogen verlenen, werken wij volgens de eisen van LeaseProf, werken op éénduidige wijze, zowel technisch als administratief.

Bijker beeldmerk
Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
sellingpoints eigenreparatie Eigen reparatie
sellingpoints eigenreparatie Erkende APK service
sellingpoints eigenreparatie Erkend duurzaam
sellingpoints eigenreparatie 4 fleet