Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
apk

Over Bijker


Bijker Automobielbedrijf BV is intussen een gevestigde naam in Meppel. Bijker is een universeel garagebedrijf dat al meer dan 20 jaar klaar staat voor de automobilist. In 1995 gestart in Meppel als dealer van de Italiaanse merken Fiat en Alfa Romeo. Vanaf september 2010 als Onafhankelijk Autobedrijf gevestigd aan de Industrieweg no.7 op bedrijventerrein De Oevers. Op deze nieuwe locatie hebben wij een universele garage; natuurlijk vindt u bij ons de specialisten voor het onderhoud en de reparatie van uw Fiat of Alfa Romeo, maar ook voor andere merken hebben wij de specialist in huis. Een echte vakgarage.

Leerbedrijf

Naast het bieden van een goede werkplek voor de medewerkers neemt Bijker ook haar verantwoording in het opleiden van de vakman voor de toekomst. Als leerbedrijf bieden wij de mogelijkheid aan jongeren kennis te maken met het autovak en zich hierin verder te ontwikkelen.

Duurzaam autobedrijf

Ja, en duurzaam; het spreekt voor zich dat een bedrijf dat verder wil zorgt dat er een toekomst mogelijk is. De auto's zijn voortdurend schoner maar ook de manier waarop de onderdelen worden afgevoerd nadat het werk erop zit wordt continu verbeterd. Alle product die door Bijker worden afgevoerd gaan op een verantwoorde wijze naar bedrijven die hiervoor zijn gecertificeerd. Alleen zo is er nu en in de toekomst een mogelijkheid voort te bestaan. 

Bijker beeldmerk
Maak een afspraak Bel (0522) 74 60 10
sellingpoints eigenreparatie Eigen reparatie
sellingpoints eigenreparatie Erkende APK service
sellingpoints eigenreparatie Erkend duurzaam
sellingpoints eigenreparatie 4 fleet